CAT ESP

Roger Mas vuelve con la Cobla Sant Jordi

Roger Mas vuelve con la Cobla Sant Jordi - Satélite K

El disco se titula "ROGER MAS i LA COBLA SANT JORDI - CIUTAT DE BARCELONA · VOL 2" y saldrá a la venta el próximo 13 de septiembre. Hoy tiene lugar el adelanto de dos de sus canciones.


El singular repertori de Roger Mas es torna a presentar acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del país: La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.La incorporació de la sonoritat de la doble canya, així com del metall ajustat, junt amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor, embolcallen les seves peces amb gran encert. Els arranjaments del Mestre Guitó donen com a resultat un diàleg emotiu i atractivament inusual.L’espectacle és un viatge pel món a través de grans cançons en llengua italiana, francesa, sèrbia, castellana, basca, gallega i catalana. Completen el repertori algunes peces inèdites i noves versions de cançons emblemàtiques de la discografía de Roger Mas. Una tornada llargament esperada després de l'èxit de l'anterior disc.
Avui es fa l'avançament de dues de les seves cançons: Quan tothom viurà d'amor (Al costat de Marina Rossell) i La canzone dell' amore perduto.Tot plegat arriba  poc després de que s'hagi emès el darrer capítol de la docusèrie de Carles Porta  TOR, on la sintonia d'entrada és una cançó de Roger Mas "Mort, qui t'ha mort?" originalment inclosa al seu disc Totes les flors. 

Cookies Satélite K

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, para mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, así como analizar sus hábitos de navegación. El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias. Más información.