CAT ESP

Iter Luminis

Autor: Lídia Pujol

Ilustrador/a: Eva Virgili

Editorial: Corre La Voz

Fecha de publicación: 08-05-2017

Representat en tres espectacles: La Cerimònia de la Llum (CD1), Camí d’Identitat i Treballs i Plaers d’Amor (Cd2). És un llibre coral en què han participat moltes persones, per això desborda imatges, il·lustracions, música, textos, Vida. En aquest llibre-disc trobareu tota aquesta experiència artística que no es desenvolupa únicament en els escenaris, sinó que continua al carrer, perquè és un camí de Llum Orientada pel desig d’harmonitzar art i solidaritat, bellesa i transcendència

Lídia Pujol és el nom artístic de Lídia López Pujol, nascuda l’octubre de 1968 a la ciutat de Barcelona. És una cantautora en llengua catalana i castellana. Lídia Pujol ha format part de nombrosos projectes escènics com a actriu i cantant. Els seus primers passos els va donar en el Taller de Músics on va estudiar cant amb Xavier Garriga i Errol Woisky. Després va continuar la seva formació al Col • legi del Teatre amb Ramon Llimox.Se va donar a conèixer formant duo amb la també cantautora Sílvia Comes, donant lloc a un projecte que es va convertir en referent essencial de la música catalana dels anys 90.

Cookies Satélite K

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, para mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, así como analizar sus hábitos de navegación. El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias. Más información.