CAT ESP

El Falsificador

Autor: Oswald Aulèstia Bach

Editorial: Satélite K

Fecha de publicación: 06-02-2023

Seductor, astut i provocador, filòsof, «contacontes» i pintor, Oswald Aulèstia, considerat el falsificador d’art més gran del món, explica en aquest llibre la seva vida de novel·la. Una història en part convertida en documental que es va estrenar a la gran pantalla, i que sorprendrà els lectors per la seva personalitat irrepetible i la seva franquesa.
Ni avorreix ni s’avorreix. Una existència dibuixada a base de sexe, drogues i pinzells. De la generació del 46, ha conegut el luxe, la precarietat i la presó, les festes amb Al Pacino, la mansió de Ricky Martin, els capricis de Madonna o les compres de Sylvester Stallone. Potser has contemplat algunes de les seves peces als millors museus i galeries del món. Amb la màxima «Tot el que val molts diners es falsifica», ha aprofitat el seu talent per viure en gran i, de passada, sabotejar el sistema elitista i endogàmic del món de l’art. Una biografia per saber com es pot ser Miró, Modigliani, Chagall o Picasso i continuar viu, ric i famós.

Cookies Satélite K

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, para mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, así como analizar sus hábitos de navegación. El usuario tiene la posibilidad de configurar sus preferencias. Más información.